La Fundació Damm renova el seu acord de col·laboració amb el Teatro Real
L’objectiu del present acord és contribuir al desenvolupament del projecte de foment i difusió de les arts, la música i la cultura del coliseu madrileny
El Teatro Real i la Fundació Damm han signat avui un conveni de col·laboració amb el que totes dues entitats amplien, per un període de dos anys, un acord que té per objectiu fonamental, contribuir al desenvolupament del projecte de foment i difusió de les arts, la música i la cultura del coliseu madrileny.
El document ha estat subscrit per Gregorio Marañón y Bertrán de Lis, president del Teatro Real i Demetrio Carceller Arce, president de la Fundació Damm, en un acte en el qual ha estat acompanyats pel director general de la Institució, Ignacio García-Belenguer.
La renovació de l’acord permetrà a la Fundació Damm seguir col·laborant en les acciones orientades a fomentar la participació de la societat en les activitats artístiques del Teatre Real, així com a la difusió de l’òpera entre els més joves. Per això, aquest any la Fundació Damm ha col·laborat en el Preestreno Joven de La Cenerentola de Giochino Rossini, que ha permès l’accés a preu reduït a centenars de joves menors de 35 anys.
La Fundació Damm està vinculada al Teatro Real com a patrocinadora des de l’any 2009 i Carceller Arce és vocal de la seva Junta de Protectors des de l’any 2009 i membre del seu Patronat des de l’any 2018, en una aposta decidida pel desenvolupament de les activitats culturals i artístiques.
La Fundació Damm i la cultura
La cultura és un dels principals àmbits d’actuació de la Fundació Damm. Museus, auditoris, teatres o exposicions fotogràfiques són només alguns dels àmbits que reben el suport de l’entitat, amb l’objectiu de fer la cultura accessible a totes les persones pel seu poder transformador -individual i col·lectiu-, que impacta de manera positiva en el creixement i el desenvolupament de la societat.
El 2020, la Fundació Damm va col·laborar amb 35 entitats, fundacions i equipaments culturals. I ho va fer en un moment en què el sector cultural va ser, sense cap dubte, un dels més afectats per les mesures de contenció derivades de la Covid-19. Un any en el qual, paradoxalment, es va posar de manifest la importància de la cultura i la necessitat de garantir un accés universal a ella.